Εταιρεία

Η Filmellon είναι αφιερωμένη στην παραγωγή υψηλής ποιότητας ντοκιμαντέρ και τηλεοπτικών προγραμμάτων για την ελληνική και την διεθνή αγορά.
Με συγκεντρωμένη τεχνογνωσία, έρευνα και εμπειρία πολλών ετών, στις εγκαταστάσεις παραγωγής μας δημιουργούμε οπτικοακουστικά έργα υψηλής καλλιτεχνικής στάθμης: Αρχαιολογικά ντοκιμαντέρ, μουσικά και εκπαιδευτικά ντοκιμαντέρ, και κάθε έργο που προάγει τον πολιτισμό της Ελλάδας στο παγκόσμιο οπτικοακουστικό πεδίο, μέσω του κινηματογράφου, της τηλεόρασης και του διαδικτύου.
H Filmellon παράγει εξ’ ολοκλήρου την επιτυχημένη τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ3 ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΡΩΜΕΝΑ σε έρευνα και σκηνοθεσία Αντώνη Τσάβαλου.
Την πολιτιστική σειρά ντοκιμαντέρ για το μουσικοχορευτικό γίγνεσθαι της Ελλάδας με την πρωτότυπη και ανανεωτική καλλιτεχνική προσέγγιση στα «Δρώμενα των Ελλήνων».
Στο ταξίδι, στη μουσική, στο μύθο, στο χορό. Στον κόσμο.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

filmellon services

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ FILMELLON

Η Filmellon είναι μία σύγχρονη εταιρεία παραγωγής, ικανή να καλύψει όλα τα στάδια μιας παραγωγής και ειδικευμένη στην κινηματογράφηση film production.

Κορυφαία στο είδος της στην Ελλάδα, γνωρίζει να επιλέγει τους κατάλληλους συνεργάτες.

Η φιλοσοφία της, μέσω των κατάλληλων διεργασιών και εργαλείων εξασφαλίζει να φθάνουν στον αέρα μόνο ανώτερης ποιότητας προγράμματα. Λειτουργεί γρήγορα και αποτελεσματικά.

Η Filmellon είναι δημιουργία Ελλήνων κινηματογραφιστών, που με καλλιτεχνικά ένστικτα, με ποιοτικά κριτήρια και με την απαιτούμενη τεχνογνωσία, εξασφαλίζει το βέλτιστο αποτέλεσμα και την ικανοποίηση κάθε απαιτητικού συνεργάτη. Διότι η filmellon είναι κάτι παραπάνω από συνεργάτης, κάτι παραπάνω από εταίρος.

Η Filmellon είναι μία πλήρως κάθετα δομημένη εταιρεία, που περιλαμβάνει ολοκληρωμένες υπηρεσίες παραγωγής: Aπό την αρχική σύλληψη της ιδέας, μέχρι την τελική παρουσίασή της στον αέρα, μέχρι το να κερδίσει πλήρως, να συγκινήσει τον θεατή.

Η Filmellon είναι ένα "one-stop-shop", ένα καλλιτεχνικό εργαστήριο που δύναται να παρέχει όλες τις υπηρεσίες και μάλιστα με πλήρη άποψη για την ποιότητά τους.

Η Filmellon παρέχει, τόσο σε ανεξάρτητους παραγωγούς, όσο και σε ειδησεογραφικές εταιρείες ή δίκτυα μαζικών μέσων παγκοσμίως, υπηρεσίες παραγωγής, με συνεργεία ντοκιμαντέρ που μπορούν να παραδώσουν αληθινό, δυνατό οπτικό υλικό, καλοφωτισμένες συνεντεύξεις και εντυπωσιακή φωτογραφία, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Παρέχει επίσης επαγγελματικό εξοπλισμό για κάθε είδους κινηματογράφηση και προσφέρει ειδικευμένες υπηρεσίες με αρχειακό και ερευνητικό υλικό για ντοκιμαντέρ και τηλεοπτικά προγράμματα.

Η Filmellon προσφέρει υπηρεσίες, εξοπλισμό και εγκαταστάσεις για post-production, για ανεξάρτητους παραγωγούς και επαγγελματίες.

Παραχωρεί την χρήση δύο μη γραμμικών, ψηφιακών, σουιτών μοντάζ AVID και PREMIER (συμβατών με όλα τα formats), οι οποίες βρίσκονται στα γραφεία μας στην Αθήνα.

Προσφέρει επίσης συνεργασία με έμπειρους μοντέρ και εργαστήρια high-end επεξεργασίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Αιγιαλείας 32, ΤΚ 16233, Αθήνα

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

+30 210 7640096